SIDSTE NYT FRA METTE


Mette Schak Dahlmann har oplevet sexisme, siden hun startede i murerfaget. En dag fik hun nok, og nu bliver loven omkring badeforhold i skurvogne ændret på grund af hendes kamp. Du kan læse sidste nyt om Mettes kamp mod sexisme og for ligestilling her på siden. Find flere presseklip her >>Socialdemokratiet fejrer Kvindernes Internationale Kampdag med FB-live. Mette Schak Dahlmanne er med!


På Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts har Akademikerne inviteret en række stærke stemmer, til at give deres bud på de vigtigste ligestillingspolitiske udfordringer netop nu. Blandt talerne er Mette Schak Dahlmann.


Den 8. marts 2021 inviterer KVINFO hele Danmark til et live-event med hilsner fra hele verden, taler, koncerter og interviews med nogle af de mennesker, som har skabt forandringer for os alle i året, der gik. Mette Schak Dahlmann er blandt talerne.

Mette Schak Dahlmann kan kalde sig både er murer, foredragsholder og skurvognsdesigner og er ugens gæst i Den Brogede Vej. Mette fortæller i dette afsnit om nogle af de udfordringer og den forskelsbehandling, hun har mødt i sit eget fag og om, hvordan det har ført til, hun har skabt forandringer. Mette fortæller også om, hvordan hendes engagement har ført til, at hun blandt andet har holdt tale til et stort internationalt FN-arrangement i Geneve i anledning af Kvindernes internationale kampdag og 100-året for den internationale arbejdsorganisation.

DE ÆNDREDE DANMARK: Jyllands-Posten har mødt 14 af de kvinder, som gik forrest i en ny dansk kvindebevægelse. På fire måneder satte de hver især gang i en samfundsforandring, som kun lige er begyndt. En af dem er Mette Schak Dahlmann.