BOGEN OM METTE MURER, POLITIK, LIGESTILLING, BYGGERI, INTERNATIONALT SAMARBEJDE, ARBEJDSMILJØ OG KAMPEN FOR SKURVOGNSREGLEMENTET


Den 16. september 2021 udkommer bogen om Mette Schak Dahlmanns kamp for at bryde kønsbarrierer ned på landets byggepladser til gavn ikke kun for kvinder, men også for håndværksmestre, byggesjak, ligestillingen, den personlige frihed, bundlinjen og fremtiden. Her får du spændende, rystende og sjov insiderviden om alt det, der sker bag kulisserne i et land, hvor mange tror, at vi har ligestilling. Bliv meget klogere på, hvordan byggebranchen og traditionelt mandsdominerede fag i praksis kan nedbryde kønsbarrierer

og tiltrække flere piger og kvinder.


Mette Schak Dahlmann udgiver bogen i samarbejde med Anne-Mette Barfod, cand.polit og journalist, Anne-Mette har mange års erfaring fra kommunikationsbranchen, både som strategisk kommunikationrådgiver, underviser, journalist, forfatter og redaktør og som stifter af Powerkvinderne.dk og PsykiskVold.dk.


METTE MURER BOG
UDKOMMER DEN 16. SEPTEMBER 2021


"Hvis der skal en revolution til,

så skal jeg fandme nok starte den!"


Det stod ikke skrevet i kortene, at Mette Schak Dahlmann skulle blive en af byggefagets skarpeste meningsdannere og en pioner inden for ligestilling, for som hun siger så tit: "Jeg er jo bare mig".


I folkeskolen stillede lærerne sig tvivlende overfor, om Mette i det hele taget ville være i stand til at gennemføre en uddannelse. Vi håber, at disse folkeskolelærere vil læse med, når bogen om Mette udkommer i 2021. I dag er Mette Schak Dahlmann nemlig en af byggefagets mest markante kvindelige håndværkere med udmærkelser, priser, medietække og gennemslagskraft.


AMBITIONEN MED BOGEN om Mette er at stille skarpt på alle de kønsstereotyper, normer og barrierer, som folkeskolen, erhvervsuddannelser, fagbevægelsen, byggebranchen og andre fag, der traditionelt er domineret af mænd, står overfor, når det gælder om at tiltrække og fastholde kvinder. Det er underholdende læsning, hvor du som læser nok må knibe dig selv i armen, når du hører hvor lang vej, der mange steder er at gå, før vi reelt har ligestilling på arbejdsmarkedet. Én ting er sikker og vis: Mette vil gerne gå forrest og være bannerfører for ligestillingen, og hun er ikke bange for at sige sin mening - heller ikke til topfolk i branchen, internationalt og på Christiansborgs bonede gulve.